AUTORIZĀCIJA
Kategorijas 
Formas (1)
Krasns (0)
Podi (9)
Virves (37)
Kats (0)
Slotas (7)
Spaini (7)
Katli (2)
Kausi (0)
Naži (27)
Riteni (2)
Sākums > Cepšanai > Riekstiņu forma "Vāvere" elektriskā - 0.8w / 220v (12 pus formas rieksti)

Cepšanai

Riekstiņu forma "Vāvere" elektriskā - 0.8w / 220v (12 pus formas rieksti)

Riekstiņu forma "Vāvere" elektriskā - 0.8w / 220v (12 pus formas rieksti)

Cena  75.00 EUR
Ražotāja ID  4607178520567
Preces pieejamība:  pieejams 

"Vāvere" elektriskā riekstu ir paredzēts vafeļu riekstu pagatavošanai pēc dažādām receptēm. Vienlaikus varat pagatavot 12 pusveidnes vai sešus riekstus.
Mūsdienās ir daudz vafeļu cepumu šķirņu, taču tikai vafeļu rieksti un rullīši var izraisīt tādu nostalģisku siltumu sirdī.
Lazdu rieksts Belochka EO 0.8 220 - reālā laika mašīna! vafeļu riekstu garša aizvedīs jūs bezrūpīgajā un laimīgajā bērnības pasaulē.
Vietējās ražošanas ierīce no laika pārbaudīta zīmola kalpo gadu desmitiem un dažkārt tiek nodota no paaudzes paaudzē.
Pusveidņu iekšpusē ievietojiet šokolādes un riekstu pildījumu, samaisiet - mīļie, īpaši bērni, iepriecinās ar šādu kārumu!
Vafeļu dzelzs Belochka EO 0.8 220 elektriskā lazdu rieksti īpašības
    800 W jauda ļauj dažos mirkļos pagatavot 12 iecienītāko vafeļu cepumu pusformas vāveres lazdu riekstā.
    Squirrel eo 0,8 220 elektriskais lazdu rieksts - enerģiju taupoša vafeļu dzelzs: tā patērē tikai 0,8 kW. Ar šo jaudu pietiek, lai 2-3 minūšu laikā izceptu sagatavi savam iecienītākajam gardumam.
    Elektriskā vafeļu gludekļa lietošanas drošību nodrošina termiski izolētais rokturis - tiek novērsts apdegumu risks.
    Apkures paneļu īpašā apstrāde palielina karstumizturību un izturību. Tie ir izgatavoti bez papildu pārklājumiem - un tas ir pluss!
    Nepiedegošie pārklājumi prasa rūpīgu apstrādi, un, gatavojot vafeļu dzelzi Oreshnitsa Belochka EO 0.8 220, varat izmantot metāla ierīces un nebaidīties saskrāpēt virsmu, jo šī ir uzticama vietējās ražošanas ierīce.
    Abas cepamās virsmas ir aprīkotas ar sildelementu un cieši noslēdzas, kad tās ir aizvērtas. Tas nodrošina vienmērīgu mīklas sadali un cepšanu. Rezultāts ir zeltaini vienmērīgi rieksti.
    Squirrel eo 0,8 220 elektriskais lazdu rieksts - visvieglāk darbināmā vafeļu cepeškrāsnī. Dizainā nav nekā lieka. Ēdienu gatavošana tajā sagādā prieku: pieslēgts, izlej mīklu, aizvērts vāks, pēc minūtes vai divām viss gatavs. Kas varētu būt vieglāk?
    Lazdu riekstu vāvere EO 0.8 220 - nu ļoti kompakta vafeļu gludeklis: garums 22 cm un platums ap 20 cm. Tātad atrast vietu ierīcei nebūs grūti.
    Ar Spectrum ierīces vafeļu gludekli Oreshnitsa Squirrel jūs vienmēr zināt, ar ko pacienāt savus bērnus vai negaidītus viesus. Pāris minūtes - un deserts gatavs tējai!
Izbaudi gatavošanu!