AUTORIZĀCIJA
Kategorijas 
Formas (1)
Krasns (0)
Podi (9)
Virves (37)
Kats (0)
Slotas (7)
Spaini (7)
Katli (2)
Kausi (0)
Naži (27)
Riteni (2)
Sākums > Viss dārzam > Plēve siltumnīcai > Siltumnīcas "dārznieks" 6m

Plēve siltumnīcai

Siltumnīcas "dārznieks" 6m

Siltumnīcas "dārznieks" 6m

Cena  29.00 EUR
Ražotāja ID  481551400035
Preces pieejamība:  pieejams 
Siltumnīcas īpatnība ir tā, ka tā ir pilnībā gatava darbam un viegli uzstādāma. Siltumnīcu ir viegli lietot un uzglabāt. Nekavējoties pārvietojas un stiprinās ar statņiem dārzā. Siltumnīcu nav nepieciešams savākt no sastāvdaļām. Loka polimēra caurules, kas iešūtas pārklājuma materiālam “Agrospan 60”, kalpo kā siltumnīcas rāmis, kā arī vasaras iedzīvotājam ir viegli piekļūt augiem, pietiek ar to, lai paceltu seguma materiāla vāku siltumnīcas pusē vietā, kur šī piekļuve ir nepieciešama. Katra siltumnīcas loka virsma aizsargā aizsargājošo materiālu.
"Agrospan 60" pārklājuma materiāls siltumnīcām ir viegli stabilizēts neausts materiāls dārza un dārzeņu dārzam, kas daudzus gadus veiksmīgi izmantots vietās. Ukryvna aizsargmateriāli tiek izmantoti siltumnīcās, siltumnīcās. Neaustie audumi nezaudē savas īpašības trīs vai vairāk gadalaikos.

Pateicoties šādai siltumnīcai, tiek risinātas apūdeņošanas un ventilācijas problēmas, kas rodas, nepastāvot nepārtrauktai siltumnīcas uzraudzībai. Videi draudzīgs, izturīgs neausts materiāls, kas iet cauri gaismai, gaisam, ūdenim ar jebkādām piedevām (jūs varat to iztīrīt tieši caur šķembu), aizsargā augsni no pārkaršanas un viegla sala. Tas ir izturīgs. Izmanto 3-4 sezonas.
Siltumnīcas raksturojums "Dārznieks":

    Aizsargā stādus no nelabvēlīgiem laika apstākļiem, lietus, vējiem
    Notecina ūdens, gaiss un gaisma
    Aizsargā augus no karstuma un apdegumiem
    Tas pasargā no atgriešanās un nakts salnām Siltumnīcefekta sistēma novērš zemes dzesēšanu, un temperatūra zem pārseguma materiāla dienas laikā ir vidēji 5-10 un naktī 1,5-3 ° C.
    Aizsargā pret kukaiņiem, kaitēkļiem un putniem
    Nodrošina auga augšanu "fizioloģiskā sausuma" apstākļos (no 0 līdz + 8 ° C), kad atklātā laukā augi nevar absorbēt mitrumu, saglabājot mitrumu augsnē