AUTORIZĀCIJA
Kategorijas 
Formas (1)
Krasns (0)
Podi (9)
Virves (37)
Kats (0)
Slotas (7)
Spaini (7)
Katli (2)
Kausi (0)
Naži (27)
Riteni (2)
Sākums > Elektropreces > Sulas spiede > Sulu spiede ar paaugstinātu ražibu SVŠP - 302 250W

Sulas spiede

Sulu spiede ar paaugstinātu ražibu SVŠP - 302 250W

Sulu spiede ar paaugstinātu ražibu SVŠP - 302 250W

Cena  110.00 EUR
Preces pieejamība:  pieejams 

Sulu spiede BelOMO universālo centrbēdzes.

Pārdošanā tas spiede vairāk nekā 20 gadus, bet joprojām ir viens no top pārdevējiem starp centrbēdzes sulu spiedes uzlabotu veiktspēju. Electrojuice-smalcinātājs ir izdevīgāk ekstrakcijas efektivitāte - 830 grami sulas minūtē, iespēja apstrādes 50 kg produkta stundā, kas ļauj jums izmantot to ar sezonas novākšanas sulu, ja ir liels skaits augļu un dārzeņu. Sulu spiede BelOMO-smalcinātājs ir ideāls liela ģimene, visi kuru iedzīvotāji, piemēram, svaigi spiestas sulas.

Konstrukcija nodrošina straujā sekrēciju kuņģa sulas, kas samazina pakāpi oksidācijas sulas, saglabā vitamīnus, garšu un aromātu, jo piespiedu izlādes kūka.

Komplektā ietilpst rezerves segumu smalcināšanu, kas ļauj ielādēt ne tikai mazos dārzeņus, bet arī lielu gabalu kāpostiem. Izmantojot noņemams nazis smalcināšanai dārzeņus un augļus ļaus sasmalcinātus kāpostus, sagriež dārzeņus šķēlītēs. Konteinera kravas nodalījums var uzreiz likt lielu skaitu dārzeņiem un augļiem.

Visas darba daļas ir viegli noņemt un mazgāt. Lai izvairītos no saskares ar pirkstiem ar nazi parocīgu komplektā ietilpst stūmējiem - viena tiek izmantota saspiežot sulu, otru ar smalcināšanu. Raktuves pati par sevi ir diezgan dziļa, kas palielina drošību instrumenta. Ilgi vads ļauj uzstādīt ierīci jebkurā ērtā vietā virtuvē.